Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k bazénům
Funguje dobře.
Šikovná věc.
- želvičky se líbí se vnukovi
- Pasuje do naší filtrace a funguje
Filtruje to dobře, mám malý bazén.. předpokládám, že na konci sezóny vyndám, vyperu a příští rok použiju znova..
standartní náhradní díl, spotřební materiál, originál vydržel 5 let, snad tento bude stejně tak kvalitní, zvažuji ještě koupi druhé varianty s jinou hustotou filtrovací sítě.
Na detailnější recenzi produktu je příliš brzy. Cena by mohla být dle mého názoru nižší, ale nikdo není tak bohatý, aby kupoval levné věci že?
- Hlučnost
- Když jsem večír nafukovací matraci sousedi na mě bouchali;(
Velmi šikovná pomůcka na nafukovani čehokoliv super rychlé šikovný
- Síťka dobrá
- Na obrázku je šroubovací verze síťky, ale prodává se nacvakávací
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
Super pumpička, za dobrou cenu.
- Nízká cena
- Musí se často proplachovat
- Dobrá cena
- Vypadá pružnější a pevnější než ty předešlé
- V bazénu se stále smotává do klubíčka, musím často přerušit vysávání a hadici narovnat,aby dosáhla na konec bazénu
- na cisteni nohou od spiny
- vyborna sitka na hrubsi necistoty
Zatím jiný nevyzkoušený.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
Jelikož se v mém případě jednalo o filtry pro vířivý bazén Intex, tak vše bylo v pořádku jak mělo být. Správná velikost i funkce.
- velice dobře těsní
- voda je více profiltrovaná a čistější než při použití písku
- trochu vyšší cena
nedařilo se nám vyfiltrovat nečistoty přes písek,tak jsme nahradili za kuličky a prozatím spokojenost, voda doslova prokoukla :)
- V ceně byla podložka pro snadné postavení nádoby filtrace, ale i podložka pro montáž čerpadla které se tak dalo lehce upevnit k nádobě, do jednoho celku. To mě mile překvapilo.
- Velmi jsem ocenil i přiložený přípravek pro snadné a bezpečné nasypání písku do filtrace.
- Šesticestný ventil má tři připojovací otvory, ale v příbalu jsou pouze dvě koncovky pro připojení hadic od bazénu. Kdybych neměl starou koncovku, z vyřazené filtrace, nemohl bych provést propláchnutí písku, jak se doporučuje. Resp. šlo by to, samozřejmě, ale voda je pak všude kolem filtrace, protože ji nelze odvést hadicí dál. Když necháte písek proplachovat doporučené 4 minuty, dovedete si představit kolik je to vody.
Spokojenost.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »